Egoboost

trænger dit EGO til et BOOST

Hårfarve

Striber, helfarve, ombre, balayage, baby lights osv.  

Hvad skal du vælge? Hvor skulle du dog vide det fra? 

Det kan være en jungle at finde den rigtig bookning, så derfor har jeg prøvet at gøre det så nemt for dig at booke en tid i online systemet. Du skal bare vælge længden på dit hår (KORT, PAGE, MELLEM, LANGT eller EKSTRA LANGT). 

Når du kommer ned til mig, så starter vi med at tale igennem, hvordan du gerne vil farves og klippes – både så du kan fortælle mig, hvad du ønsker, men også så jeg kan rådgive dig om, hvad der passer til din ansigtsform, hårstruktur, hudtone osv. Du må meget gerne tage billeder med af dit drømmehår, så vi har noget at tale ud fra. 

Hårfarve er nemlig ikke bare hårfarve i dag. Som frisører er vi så priviligerede, at vores farvesystemer er så veludviklede i dag, at det næsten er muligt at lave det meste – det kræver som oftest “bare” flere gange farvninger / striber. 

Et eksempel: Først farvning med lyse striber. Derefter en toningsfarve for at ændre nuancen, for eksempel til helt “kold”/aske eller måske pink! Der er altså tale om to farvninger, som jeg laver efter hinanden, men i samme behandling.

OBS – du skal generelt ikke farve dit hår, hvis: 

  1. Du har udslæt i ansigt eller har følsom, irritabel eller beskadiget hovedbund 
  2. Du tidligere har haft en reaktion efter hårfarvning
  3. Du tidligere har haft en reaktion på en midlertidig tatovering med sort henna 
  4. Du er under 16 år 

Hvis du er i tivivl om du kan tåle hårfarve er du altid velkommen til at komme og få taget en farvetest minimum 24 timer før din farvebehandling, da den allergiske reaktion typisk viser sig inden for det første døgn. Symptomer på hårfarveallergi kan være forskellige, men viser sig ofte ved eksem, knopper, rødme og eventuelt blære i hårkanten, i ansigtet eller på halsen.

Jeg bestræber mig på at anvende de mest allergivenlige hårfarver på markedet, så jeg både passer på dig, mig og miljøet!

Book din næste tid under onlinebookning