Egoboost

trænger dit EGO til et BOOST

 

Hvem står bag

 

Nyt lokale

 

Husk at jeg er flyttet i et nyt lækkert lokale i Rosengården 12 v/ kultorvet 1174 Kbh K.

 

 

Af hjertet TAK

 

De sidste år er gået stærkt, meget stærkt. Det skyldes, at der er gang i biksen, og når man har travlt, ja så flyver tiden af sted. Denne travlhed skylde ikke mindst jer trofaste kunder, som bliver ved med at komme igen og igen.Sammenholdt med, at ordet om min lille biks spredes- ja, så har man en travl forretning. Jeg tøver ikke et sekund med at sige, at jeg har verdens BEDSTE kunder, når jeg mænger mig med andre branchefolk 😉
Tak fordi I gør det til en fest at gå på arbejde.
Vi ses Egoboost´er
P.s Jeg har stadig åbent til sent, men lukket for kunder tirsdag !
Afbestillingspolitik 

 

Afbestilling kan ske online 24 timer før.(under mine aftaler i din online booking) Derefter skal det ske telefonisk på 33131306. Afbestilles farvebehandlinger senere end 24 timer før, betales et gebyr på 50 %. Ved afbestilling senere end 3 timer før eller ved udeblivelse betales et gebyr på 100% af behandlingens pris (gælder alle.)
Navnet er Mie Juul. Jeg har arbejdet i frisørbranchen siden jeg var 13 år og allerede som 15-årig begyndte jeg på frisørskolen, som den yngste på årgangen. Siden er det gået slag i slag, og senest var jeg leder af en international anerkendt frisørsalon på Frederiksberg. Det var et udfordrende og ekstremt spændende job – problemet var bare, at det ikke var min egen salon.
– Så var det, at jeg faldt over dette lokale i Klareboderne 10 i kælderen. Fem minutter fra alt og fyldt med muligheder. For mig er der ikke langt fra tanke til handling og med et,
var Egoboost en realitet!
– Jeg står for topk
valitet og ikke mindst kreativitet. Tager dig og dit hår alvorligt, og har du brug for et godt råd, så yder jeg gerne professionel rådgivning plus fantastiske, lange åbnings
tider skræddersyet til din travle hverdag.
– Til sidst skylder jeg måske at nævne, at jeg netop er blevet
udpeget som produkt- og farveteknikker for TIGI haircare. Det betyder, at jeg som en af de første i Danmark bliver præsenteret for de nyeste internationale trends og teknikker – alt sammen til glæde for mine kunder.
– Så til sidst er der vel kun at sige: Kom og få et EGOBOOST!!
Håber vi ses
Mie Juul
Optaget i det fine selskab!

 

Lørdag den 27/01 – 2007 blev jeg optaget i Marcel klubben. Klubben er den mest prestigefyldte i faget, så jeg er selvsagt meget stolt (se mere på: www.marcelklubben.dk ).
Efter en veloverstået optagelseprøve, nøje overvåget af tre dommere fra Marcel-klubben, og en ballotation(urafstmening) blandt alle medlemmer, slap jeg gennem nåleøjet. Jeg er utrolig beæret over at være udpeget som det yngste Marcel-medlem, og samtidig giver det mig yderligere muligheder for at samle inspiration og udveksle erfaringer med de bedste i Danmark og resten af Europa.
Vi ses i Egoboost v / Mie Juul