Egoboost

trænger dit EGO til et BOOST

Hårfarvning under graviditet 
Som frisør må vi ikke anbefalde dig at farve dit hår under din graviditet.
Men vi kan fortælle dig, at vi farver hår, udelukkende med ammoniakfri farve og farver der ikke er tilsat PPD (allergifremmende stof), som man i det hele taget bør holde sig langt væk fra – gravid eller ej!
Som noget helt nyt er der kommet farver 100 % uden kemi: ingen PPD, ingen parabener, ingen ammoniak, ingen sulfater. Dog kan Egoboost kun farve håret mørkere end din naturlige hårfarve, tilgengæld bliver dit hår super sundt og glansfuldt.
Vores farvesystem er baseret på, at man åbner håret stille og roligt med varme, hvor man i “gamle dage” bruge ammoniak til at åbne håret med. Med vores farvesystem er der ingen lugt, ingen ubehag, ingen gener og ingen frisør, der stopper pga. farveallergi. Derfor tager en farvning lidt længere tid hos Egoboost, men vi lover dig hyggeligt selskab samt et sundt og velplejet resultat.
Til sidst men ikke mindst så arbejder frisører under deres graviditet i salonen og det er ikke påvist endnu, at de får hverken grimmere, dummere eller skadede børn af at ha’ en frisør mor.
Kig evt. forbi til en uforpligtende samtale og hør om, hvad der er af muligheder for dig og dit hår.